Flexfueler

Vlog 7 | Flexfueler 001

FlexFueler

Kooiman Marine Group staat veelal bekend als reparatiewerf. Iets wat we ook goed doen en waar we trots op zijn. Maar hier blijft het niet bij. Wij bedenken en maken ook schepen. En één van die projecten waar we het afgelopen jaar veel werk in hebben zitten is de realisatie van de FlexFueler 001.

Eind 2017 brachten we onderstaand bericht naar buiten op de website www.kooimanmarinegroup.nl :

“Titan LNG, een toonaangevende leverancier van LNG op de maritieme en industriële markten in Noordwest-Europa, heeft het productieconsortium gecontracteerd voor zijn innovatieve FlexFueler 001. Na de goedkeuring door Bureau Veritas van het eerste ontwerp voor Europa’s eerste LNG-bunkerponton, heeft hoofdaannemer Kooiman Marine Group, samen met onderaannemers Marine Services Noord en Cryovat International zich gecommitteerd tot de realisatie van de FlexFueler 001.”

Resultaat van samenwerking

Nu ruim een jaar later is de bouw bijna gereed. Maar wat komt hier allemaal bij kijken? Wat maakt de FlexFueler 001 nu zo bijzonder? Project Coördinator Dirk legt het uit in alweer de zevende vlog van ‘Werken bij Kooiman’.

Werken bij Kooiman?

Wil jij meewerken aan dit soort projecten? Bekijk dan nu welke vacatures er open staan op www.werkenbijkooiman.nl of neem direct contact op met onze recruiters via recruitment@kooimanmarinegroup.nl.

Lees ook de volgende verhalen

Stage lopen bij Kooiman Marine Group

1-op-1 met Dominic Bode

Tour de Kooiman