unfc

Vlog 2 | Rondleiding studievereniging UNFC

Studievereniging UNFC

Kooiman Marine Group steekt veel tijd in het opleiden van jonge mensen op weg naar een carrière in de scheepsbouw. Uiteraard hopen wij altijd dat enkele studenten er ook voor kiezen om bij Kooiman Marine Group te komen werken. Het is voor hun dus heel interessant om al in een vroeg stadium met ons in contact te komen. Dit doen wij door middel van het geven van Excursies.

In januari hadden wij het genoegen om leden van de studievereniging UNFC een rondleiding te mogen geven over de werf in Zwijndrecht en in Dordrecht. En dit bleek een echte voltreffer te zijn. Ze waren positief onder de indruk van het type werk dat Kooiman Marine Group uitoefent en welke technieken er allemaal bij komen kijken.

De rondleiding

In Dordrecht kregen ze de rondleiding van twee oudgediende Wim Huisman en Wim Kooiman. In Zwijndrecht stonden Ron Verschoor, Maarten Kooiman en Jef Roggekamp klaar. Daarnaast was in Zwijndrecht ook recruiteer Vincent Hollander aanwezig om de rondleiding vast te leggen in de tweede vlog van Kooiman Marine Group.

Stage lopen bij Kooiman Marine Group

Zou jij een stage willen lopen bij Kooiman Marine Group? Dat kan! Stuur dan een cv met motivatie naar recruitment@kooimanmarinegroup.nl. Wil je weten welke stageplekken wij hebben? Kijk dan op de pagina waar alle vacatures staan. Zie jij een gewone vacature staan? Dan staan wij er ook voor open om dit in te vullen met een stagiair!

Wil je meer weten over Kooiman Marine Group? Neem dan ook eens een kijkje bij ons op de corporate website van Kooiman Marine Group.

UNFC bedankt!

Uiteraard bedanken wij de aanwezige leden van studievereniging UNFC voor aanwezigheid en enthousiasme. En houdt social media van Kooiman in de gaten want het blijft niet alleen bij deze excursie. We zullen vaker samen leuke activiteiten gaan uitvoeren!

Lees ook de volgende verhalen

Stage lopen bij Kooiman Marine Group

1-op-1 met Dominic Bode

Tour de Kooiman