ijzerwerker

Vlog 3 | IJzerwerker Scheepswerf Hoebee

Bij Scheepswerf Kooiman Hoebee BV worden alle voorkomende werkzaamheden verricht, zoals klasse maken, (her)motoriseren, herstel van gecompliceerde schades en omvangrijke verbouwingen aan boord van verschillende typen vaartuigen en drijvende objecten. Om al deze werkzaamheden naar tevredenheid uit te kunnen voeren heeft Kooiman Marine Group ook eigen ijzerwerkers in dienst. Eén daarvan is Melvin. Hij werkt nu 5 jaar als ijzerwerker bij ons op de werf in Dordrecht en laat dagelijks zien dat hij een vakman in hart en nieren is. Een man van weinig woorden, maar wel van aanpakken.

Scheepswerf Hoebee

Sinds haar ontstaan in 1815 heeft Scheepswerf Kooiman Hoebee BV uit Dordrecht een klinkende naam in de Nederlandse scheepvaart opgebouwd. De scheepswerf is gelegen aan de Dordtse 1e Merwedehaven en is daarmee uitstekend bereikbaar voor de scheepvaart. De scheepswerf beschikt over een moderne en innovatieve scheepshelling / dwarshelling van 150 meter lang met ruime reparatie-kades met voldoende kraancapaciteit waar meerdere schepen naast elkaar gehellingd kunnen worden. Daarnaast beschikt de werf over een schroevendok / scheepsdok van 40 x 20 meter.

Vacature ijzerwerker

Melvin werkt momenteel al samen met een groep gedreven collega’s. Omdat Kooiman Marine Groep groeit zijn we echter op zoek naar IJzerwerkers die bij ons willen komen werken,. Vandaar dat we de vacature ijzerwerker open hebben gezet voor onze scheepswerf in Dordrecht. Hier kunnen we heel veel over vertellen, maar nog liever laten we het zien. Onze vlogger Vincent ging daarom op bezoek bij Melvin om met eigen ogen te zien wat het werk inhoudt.

Ben je enthousiast?

Ben je geïnteresseerd om als ijzerwerker aan de slag te gaan bij Kooiman Marine Group? Reageer dan gelijk via deze vacaturepagina.  Uiteraard kun je ook direct jouw cv mailen naar recruitment@kooimanmarinegroup.nl.

Alle overige vacatures bij Kooiman Marine Group kun je hier terugvinden.

Wil je meer weten over Kooiman Marine Group? Neem dan ook eens een kijkje bij ons op de corporate website van Kooiman Marine Group.

Lees ook de volgende verhalen

Stage lopen bij Kooiman Marine Group

1-op-1 met Dominic Bode

Tour de Kooiman