Kooiman Scheepselektro

Vlog 4 | Inbedrijfstelling nieuwe lier door Kooiman Scheepselektro

Kooiman Scheepselektro is al meer dan 60 jaar actief in de scheepselektrotechniek. Als innovatieve totaalpartner ontwerpt, engineert en realiseert zij, met een team van specialisten in de elektrotechniek, installaties aan boord van onder andere binnenvaartschepen, zeeschepen, baggerschepen, tankers. Naast de engineering van systemen, de bouw van kasten en het realiseren van installaties van nieuwbouwschepen is Kooiman Scheepselektro ook een betrouwbare partner voor het verlenen van service, onderhoud en reparatie bij de werven of op locatie. Hier houdt het nog niet op én dat laten we zien in vlog 4 van Werken bij Kooiman.

Inbedrijfstellen van een nieuwe lier door Kooiman Scheepselektro

Naast de werkzaamheden op of aan schepen voeren de collega’s van Scheepselektro ook vele werkzaamheden op of aan de werf. En dit keer is het Wouter die bezig is met het inbedrijfstellen van een nieuwe lier voor Kooiman Marine Group. Onze vlogger Vincent zoekt hem daarom op om te kijken waar hij mee bezig is. Veel tijd heeft hij niet aangezien de volgende dag er een nieuw draad op moet. Toch weet hij tijdens zijn pauze even tijd te maken.

Werken bij Kooiman Scheepselektro

Ben jij een specialist in de elektrotechniek én heb jij ervaring in de scheepsbouw of lijkt het jou een enorme uitdaging om hier ervaring op te doen? Top! Dan kun je nu twee dingen doen.

  • Stuur direct je cv met een korte motivatie naar recruitment@kooimanmarinegroup.nl
  • kijk via deze link welke vacatures we nu concreet open hebben staan bij Kooiman Scheepselektro. Staat jouw ideale functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie en wellicht nodig wij je toch uit voor een kennismakingsgesprek.

Meer vlogs van Werken bij Kooiman zijn te zien op ons eigen Youtube Kanaal.

 

Lees ook de volgende verhalen

Stage lopen bij Kooiman Marine Group

1-op-1 met Dominic Bode

Tour de Kooiman