Solliciteren bij Kooiman

Vlog 5 | Van sollicitatie naar baan in 1 week

Sinds kort werkt Troy als nieuwe collega bij Kooiman Marine Group. Hij had al ervaring als ijzerwerker bij een scheepswerf gericht op de bouw van luxe jachten, maar helaas liepen de werkzaamheden hier af en werd zijn contract via een uitzendbureau niet direct verlengd. Hierop besloot hij het heft in eigen hand te nemen en te gaan solliciteren bij Kooiman Marine Group. En vanaf toen ging het opeens heel erg snel.

Solliciteren bij Kooiman Marine Group

In de vijfde vlog van werken bij Kooiman kijkt hij samen met onze recuitereer en vlogger Vincent terug op dit proces. Hoe snel ging het eigenlijk en wat kwam er op hem af toen hij hier aan de slag ging. Het werken op een nieuwbouwwerf of op een reparatiewerf bleek toch wel degelijk anders te zijn. “Ik moet het hier soms doen zonder tekeningen”, vertelt Troy. Uiteraard krijgt hij vanaf minuut 1 wel de begeleiding van een ervaren collega. Bekijk hier in deze vlog hoe hij het ervaren heeft.

Wat gebeurd er als je gaat solliciteren bij Kooiman Marine Group

  • Je solliciteert op de vacature via www.werkenbijkooiman.nl of je stuurt een e-mail naar recruitment@kooimanmarinegroup.nl
  • Binnen enkele dagen ontvang je bericht van ons of we je uit nodigen of niet. Altijd met een reden erbij!
  • Als we je uitnodigen is dit een eerste kennismaking waarbij we jou leren kennen en jij ons
  • Hierbij krijg je ook een korte rondleiding over de scheepswerf
  • Als het hierna van beide kanten positief is vragen we je nog één keer terug te komen. je zal zelf ongetwijfeld vragen hebben naar aanleiding va je eerste gesprek en ook wij zullen nog iets dieper ingaan op onze verwachtingen.
  • Zijn we allebei enthousiast? Dan doen we jou een aanbieding!
  • Wederom enthousiast? Welkom als nieuwe collega bij Kooiman marine Group?

Dus waar wacht je nog op? klik hier om direct te solliciteren bij Kooiman!

Lees ook de volgende verhalen

Stage lopen bij Kooiman Marine Group

1-op-1 met Dominic Bode

Tour de Kooiman