Vlog 1 | Allround Technisch Medewerker in Yerseke

Bram legt uit!

Bram is op dit moment allround technisch medewerker bij Kooiman Marine Group in Yerseke. Zeven jaar geleden kwam hij als jongeman te werken op de scheepswerf in Yerseke. Hij kwam zelf van een totaal andere opleiding, maar zocht werk in de scheepsbouw. Kooiman Marine Group gaf hem de kans om zich te bewijzen en die kans greep hij met twee handen aan. Inmiddels voert hij alle voorkomende werkzaamheden die je kan bedenken op de werf uit en dit doet hij met heel erg veel plezier. Maar hij heeft meer ambities en wil verder leren voor lasser. En dat doet hij dan ook bij ons!

Daarom is Kooiman Marine Group nu op zoek naar een vervanger voor zijn positie, want dit werk moet ook door blijven gaan. Onze recruiteer en vlogger Vincent zocht hem op. Wat doet een allround technisch medewerker bij Kooiman Marine Group? Waarom het werken hier zo leuk is (bijna altijd dan) en welke cursus hij nu gaat volgen. Hij legt het allemaal aan ons uit in de allereerste vlog van “Werken Bij Kooiman”.

Meer informatie over de functie allround technisch medewerker?

Wil jij werken als allround technisch medewerker op de scheepswerf in Yerseke? Hier vertellen wij meer over de scheepswerf én op deze plek vind je alle vacatures terug.

Ook kun jij direct je vraag stellen door een e-mail te sturen naar recruitment@kooimanmarinegroup.nl.

Ook leuk om te bekijken zijn de laatste projecten van Kooiman marine Group! Die kun je hier teruglezen.

Lees ook de volgende verhalen

Stage lopen bij Kooiman Marine Group

1-op-1 met Dominic Bode

Tour de Kooiman