Scheepswerf Kooiman Hoebee

Dordrecht

Vacatures 5

Vakmanschap in onderhoud en reparatie

Scheepswerf Kooiman Hoebee is gevestigd in Dordrecht. De scheepswerf beschikt over een moderne en innovatieve scheepshelling / dwarshelling van 150 meter lang met ruime reparatie-kades met voldoende kraancapaciteit waar meerdere schepen naast elkaar gehellingd kunnen worden. Daarnaast beschikt de werf over een schroevendok / scheepsdok van 40 x 23 meter.

YouTube video

Op de werf in Dordrecht worden alle voorkomende werkzaamheden verricht, zoals klasse maken, (her)motoriseren, herstel van gecompliceerde schades en omvangrijke verbouwingen aan boord van verschillende typen vaartuigen en drijvende objecten. Scheepswerf Kooiman Hoebee wordt regelmatig bezocht door coasters, binnenvaartschepen en tankers, baggerschepen, droge-lading schepen, beunschepen, sleepboten, passagiersschepen, overslag en afmeer pontons en andere drijvende objecten.

Je gaat werken op een reparatiewerf met de grootste dwarshelling van Nederland en daar zijn we trots op. Samen met het multidisciplinaire team pakken wij iedere klus aan en is geen uitdaging voor ons te groot. Van kopschades tot onderhoudswerkzaamheden aan een coaster, ieder type werk kan voorbij komen. Daarom is geen dag hetzelfde, maar zijn wij wel dagelijks trots op het werk wat wij afleveren.

Vacatures locatie Dordrecht

Hellingmedewerker Scheepswerf

Locatie: Dordrecht
Vakgebied: Scheepsbouw

Meewerkend Voorman Scheepswerf

Locatie: Dordrecht
Vakgebied: Scheepsbouw

Machinaal Verspaner / Draaier

Locatie: Dordrecht
Vakgebied: Werktuigbouw

IJzerwerker Scheepsbouw en Scheepsreparatie

Locatie: Dordrecht
Vakgebied: Scheepsbouw

Bankwerker/ Monteur

Locatie: Dordrecht
Vakgebied: Werktuigbouw

Zwijndrecht

Vacatures 20

Dordrecht

Vacatures 5