kooiman scheepselektro

Scheepselektro

Vacatures 3

Nieuwe stroming

“Een binnenvaartschip werkt niet meer naar behoren. Naast een gat in de romp is door de klap van een aanvaring ook de elektriciteit uitgevallen. Gelukkig hoeft hij maar naar één plek om alles te repareren; namelijk Kooiman Marine Group”

Vanuit deze filosofie om de klant met alles te kunnen helpen is Kooiman Scheepselektro ontstaan. Een unieke en tegelijkertijd impactvolle afdeling die met het omdraaien van een knop en geven van de eerste schok het schip pas echt laat leven!

Wat we doen?

We ontwerpen, engineeren, repareren, onderhouden en realiseren installaties aan boord van verschillende scheepstypes. Dit zijn bijvoorbeeld navigatiesystemen, beveiligingsinstallaties, data-voorzieningen of het in bedrijfstellen van elektromotoren, generatoren en pompbesturingen.

Er is niks mooiers dan het voltooien van een mooi werkend product. Een schakelkast waar alles precies in past, een elektrotechnisch ontwerp die zonder discussie in de praktijk wordt opgevolgd of het oplossen van een storing waardoor de schipper weer kan varen. Binnen de Scheepselektro moet je daarom vaak een stap verder denken. Wij vertrouwen daarin op de kennis en vakmanschap van onze werknemers. Iedereen krijgt de vrijheid die hij/zij wenst om vanuit echt vakmanschap alleen of samen met je collega’s het “eureka” moment te vinden!

Vacatures Scheepselektro

Elektromonteur Scheepsbouw

Locatie: Zwijndrecht
Vakgebied: Scheepselektro

Leidinggevend Elektromonteur Scheepsbouw

Locatie: Zwijndrecht
Vakgebied: Scheepselektro

Meewerkend Voorman Scheepselektro

Locatie: Zwijndrecht
Vakgebied: Scheepselektro

Verhalen van Kooiman Scheepselektro

1-op-1 met bedrijfsleider Kooiman Scheepselektro Maurits Muller

1-op-1 met Elektromonteur Danny de Jong

Meer informatie over Werken bij Kooiman Scheepselektro?

Graag staan we jou te woord!

Dit kan door contact op te nemen met Pieter van Bodegom op het nummer:
06 – 82 60 21 36.

Dit kan door te bellen of stuur een What’s App bericht!

Vind je mailen prettiger? Druk op onderstaande knop!

 

Zwijndrecht

Vacatures 18

Dordrecht

Vacatures 5