Scheepselektro schakelkastenbouw

Scheepselektro

Vacatures 3

Nieuwe stroming

“Een binnenvaartschip werkt niet meer naar behoren. Naast een gat in de romp door een aanvaring is door de klap ook de elektriciteit uitgevallen. Gelukkig hoeft hij maar naar één plek om alles te repareren; namelijk Kooiman Marine Group”

Vanuit deze filosofie om de klant met alles te kunnen helpen is Kooiman Scheepselektro ontstaan. Een unieke en tegelijkertijd impactvolle afdeling die met het omdraaien van een knop en geven van de eerste schok het schip pas echt laat leven!Wat we doen?

We ontwerpen, engineeren, repareren, onderhouden en realiseren installaties aan boord van verschillende scheepstypes. Dit zijn bijvoorbeeld navigatiesystemen, beveiligingsinstallaties, data-voorzieningen of het in bedrijfstellen van elektromotoren, generatoren en pompbesturingen.

Er is niks mooiers dan het voltooien van een mooi werkend product. Een schakelkast waar alles precies in past, een elektrotechnisch ontwerp die zonder discussie in de praktijk wordt opgevolgd of het oplossen van een storing waardoor de schipper weer kan varen. Binnen de Scheepselektro moet je daarom vaak een stap verder denken. Wij vertrouwen daarin op de kennis en vakmanschap van onze werknemers. Iedereen krijgt de vrijheid die hij/zij wenst om vanuit echt vakmanschap alleen of samen met je collega’s het “eureka” moment te vinden!

Vacatures Scheepselektro

Elektromonteur Scheepsbouw

Locatie: Zwijndrecht
Vakgebied: Scheepselektro

Electrical Engineer

Locatie: Zwijndrecht
Vakgebied: Scheepselektro

Lead Engineer E

Locatie: Zwijndrecht
Vakgebied: Scheepselektro

Zwijndrecht

Vacatures 17

Dordrecht

Vacatures 2