Werktuigbouwkunde, draaierij

Werktuigbouw

Vacatures 3

Wij draaien er niet omheen!

Kooiman Marine Group is werktuigbouwkundig sterk vertegenwoordigd! De afdeling werktuigbouw beschikt over een eigen machinefabriek, bankwerkerij met een modern machinepark, HVAC en eigen pijpfitterij. Daardoor kunnen wij alles in eigen beheer uitvoeren. Lang draaiwerk, zwaar draaiwerk, CNC draaiwerk, maar dus ook de installatie van complete verwarming- en koelinstallatie.

De Bankwerkerij kan met onze grootste draaibank draaiwerk leveren tot 17m in lengte. Verder is er ook nog een CNC draaibank, een kotterbank, freesbank, steekbank en richtpersen. Door de fijne korte communicatielijnen kan er snel geleverd worden volgens de exacte maatvoeringen.

De Pijpfitterij beschikt over genoeg moderne machines om de pijp naar onze hand te buigen. Met drie CNC buigmachines, bordel machine, flaremachine en voormontage machine is hier alles mogelijk.

De HVAC. In samenwerking met de engineers van Kooiman Engineering en de Scheepselektro installeert het HVAC team volledig op maat gemaakte oplossingen voor lucht- en warmtebehandeling.

Vanuit passie voor ons vak maken wij graag de handen vies om de schipper met een tevreden en veilig gevoel terug het water op te laten gaan. Daarom halen wij voldoening uit de kwaliteit! De minimale afwijking en het beste resultaat is waar we voor gaan en wat ons trots maakt.

Verhalen uit de praktijk

1-op-1 met draaier Nardo van den Berge

Vacatures Werktuigbouw

Bankwerker / Monteur

Locatie: Zwijndrecht
Vakgebied: Werktuigbouw

Machinaal Verspaner / Draaier

Locatie: Dordrecht
Vakgebied: Werktuigbouw

Bankwerker/ Monteur

Locatie: Dordrecht
Vakgebied: Werktuigbouw

Meer informatie over werken bij Kooiman

Graag staan we jou te woord!

Dit kan door contact op te nemen met Pieter van Bodegom op het nummer:
06 – 82 60 21 36.

Dit kan door te bellen of stuur een What’s App bericht!

Vind je mailen prettiger? Druk op onderstaande knop!

 

Zwijndrecht

Vacatures 18

Dordrecht

Vacatures 5