Kooiman Marine Group neemt deel aan Harbour Tour

Een flinke delegatie van Kooiman Marine Group heeft afgelopen weekend meegedaan aan de Harbour Tour. Een wielerroute van 100 kilometer die dwars door de Rotterdamse haven gaat.

Harbour Tour: “Een groot succes”

Vincent van Heijningen laat namens organisator Golazo Cycling weten dat het evenement een groot succes was: De organisatie kijkt tevreden terug op de vierde editie van de Harbour Tour. “We zijn blij dat we vandaag weer voor ruim 1000 deelnemers een mooie tocht konden organiseren. De havensetting zorgde dit jaar weer voor een unieke tocht. Samen met alle parcourpartners, vrijwilligers en de deelnemers hebben we er weer een mooie editie van weten te maken. Complimenten aan alle deelnemers die de aanwijzingen goed hebben opgevolgd en er een geslaagde editie van hebben gemaakt!”.

Kooiman Marine Group

Het aantal medewerkers dat bij Kooiman marine Group met veel plezier de fietst op stapt is al jaren groeiende. Als organisatie is het dan een mooie gelegenheid om met elkaar te wielrennen. Als scheepsbouwer is het vervolgens schitterend om op plekken te komen waar je anders niet komt, zoals het haventerrein van Broekman Logistics en Bertschi.

harbour tour kooiman

Lees ook de volgende verhalen

FlexFueler001 – Revolutionaire innovatiekracht